Spitz jakken er tilbage, stærkere end nogensinde. Med Haglöfs’ løfte om udendørs udstyr, der kan overvinde elementerne, tager den nye Spitz jakke kampen op mod vinden.

Vi kommer fra en verden, hvor naturen bestemmer, hvor vejret er omskifteligt, kraftigt og smukt. Naturens kræfter har gjort os ressourcestærke, og det har inspireret Haglöfs til at udvikle produkter, som kan tæmme elementerne – og overvinde dem!

Med dette in mente relancerer Haglöfs nu en 10 år gamle klassiker; den populære Spitz jakke, i en ny, forbedret og endnu mere holdbar udgave.

Til relancering har Haglöfs ikke blot tæmmet vinden, de har også fået vinden til at arbejde for sig. Og ikke hvilken som helst vind, men den kraftigste af dem alle; Nordenvinden. Ved at bruge vindenergi fra verdens nordligste vindmøllepark, er Nordenvinden inkorporeret i hver enkel syning af en ganske særlig Spitz jakke.

Jakken, der altså er fremstillet ved hjælp af vindes kræfter bliver lige nu brugt af eventyreren Erwan Le Lann, når han hver eneste dag kæmper med og mod vinden på sin 4-års jordomsejling.

Den nye Spitz jakke er tilgængelig hos forhandlere verden over fra den 1. september 2016. (Find forhandlere på Haglofs.com)

Vind en Spitz jakke fra Haglöfs

I forbindelse med lanceringen af denne nye Spitz jakke, er vi stolte af at kunne udlodde 2 jakker, som du kan vinde. Vi har fået fingrene i en herre og dame model, og det eneste du skal gøre for at deltage er at klikke her, og skrive dit navn og E-mail, samt vælge hvilken jakke du helst vil vinde. (Konkurrencen er afsluttet)

Haglöfs Spitz: Made by the Northern Wind

Fakta om Haglöfs Spitz

  • GORE-TEX® Pro 3 layer, 100% Polyamide, 40D plain weave ePTFE membrane 114 g/m²
  • Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <6
  • GORE-TEX® Pro 3 layer, 100% Polyamide 70D plain weave ,ePTFE membrane 141 g/m²
  • Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <6
  • Vægt: 490 gram (Large)
  • Vejledende udsalg: Kr. 3.700,-