Vores vurdering af All Mountain Style Frameguard Protection

Test score af All Mountain Style Frameguard Protection

Funktionalitet: 9

Design: 10

Pris: 9

Total Score: 9.3 ud af 10

Anmeldt af Kasper Meldgaard Børjesson

Hvis man går en lille smule op i at beskytte sin ramme fra stenslag, styrt, almindelig slid fra tøj osv. er det en rigtig god ide, at bruge en eller anden form for ramme beskyttelse for at rammen bliver ved med at være flot, specielt hvis man også gerne vil kunne sælge sin cykel igen.

All Mountain Style har lavet en stor serie af virkelig slidstærkt film som kan dække de mest udsatte steder på din ramme og forgaffel. Samtidigt laves de i et hav af fede mønstre og farver, så der samtidigt er mulighed for at sætte et personligt præg på sin cykel. Ud over Rammebeskyttelse laver All Mountain Style også tøj og nogle enkelte komponenter.

Detaljer

  • 200-300 kroner alt efter om det er et almindeligt eller et XL sæt
  • 9 stykker (alm) 10 stykker (XL) til de mest udsatte steder på cyklen
  • Ca. 35 gram
  • Mange mønstre og farver bl.a. Camouflage, Leopard og zebra

Montering og placering

Filmen er lavet i et tykt materiale som All Mountain Style kalder for “High impact and rub resistance honeycomb 380 microns semi-rigid PVC”. Ja, det er noget af en mundfuld, men det er nu heller ikke så vigtigt. All Mountain Style lover også, at filmen ikke bliver gullig over tid. I det filmen er så tyk er det også nemt at have med at gøre når man skal klistre det på sin ramme, man skal dog stadig holde tungen lige i munden så det ikke komme til at sidde skævt.

Der er i XL pakken som sagt 10 stykker og man kan jo montere dem som man har lyst. Det giver dog god mening for mig, at montere det store aflange stykke under sin downtube sammen mere flere af de pileformede stykker. Det er formentlig også det mest udsatte sted på cyklen.

De 4 mindre aflange stykker har jeg monteret på kæde- og sædestag for at tage imod slag fra cykelskoene og ridser fra eventuelle styrt.  Jeg vil klart anbefale at man køber både et almindelig sæt og et XL sæt. Så kan man også kan give sin toptube en omgang film. I den lille pakke følger der også nogle min stykker med til kabelslid hvis ikke man har fuld indvendig kabelførring.

Farver og mønstre

Der er som sagt rigtig mange muligheder for at sætte sit helt eget personlige præg på sin cykel så den kommer til at se helt unik ud og samtidigt bliver beskyttet. Jeg valgte camouflage filmen på min da jeg synes det stod rigtig godt sammen med den røde farve. Man kan med fordel gå in på Allmountainstyle.com for at se hvordan andre har gjort deres cykel helt unik.

Konklusion

Når man har en ramme til rigtig mange penge, måske endda i nogle tilfælde over 20.000 kroner giver det rigtig god mening for mig at give 200-500 kr.  for noget beskyttelse. Specielt når beskyttelsen ser så godt ud som det All Mountain Style har lavet.

Derudover er det nemt at montere og det vejer næsten ingenting hvis man er weightweenie. All Mountain Style Frameguard Protection er en klar anbefaling fra mig.

All Mountain Style Frameguard Protection er venligst udlånt af Cyclesport Silkeborg