Adidas er ikke et mærke, som man forbinder så meget med cykling, og så alligevel, for Five Ten MTB sko er også en del af Adidas. Ja, faktisk har Adidas en del cykelsko på programmet, i det velkendte Adidas design. Og nu har de så udviklet en gravel specifik sko.

“The Gravel” er navnet på den nye cykelsko fra Adidas. Det er en gravel specifik sko med integreret smudskant der går op over anklerne, som man kender fra vintersko, så den holder skidt, snavs og vand ude.

Skoen fås i 2 farver, som kan ses herunder. En klassisk sort, og en “Pulse aqua”, som er en frisk sko i blå nuancer med sorte og orange detaljer.

Billeder: Adidas.dk

Skoen har de velkendte Adidas stiber, og de har valgt en udgave med snørrebånd. Jeg ved ikke hvor praktisk det er, men det er dejlig retro og ser godt ud.

Sålen er lavet i kraftigt materiale og med solide gummisåler, så du kan gå i skoen uden at ødelægge dine klamper. “The Gravel” er lavet med fokus på bæredygtighed, og 50% af overdelen er lavet af genanvendelig materiale, hvor der ikke er brugt nyt polyester.

Billede: adidas.dk

Skoene kommer i størrelser fra 36 til 48, hvilket burde dække de flestes behov. Prisen er angivet til kr. 1.499,- og skoene kan indtil videre kun købes på adidas.dk

Læs mere på adidas.dk

Cykelsko fra Adidas

Udover de klassiske Five Ten sko, så har Adidas også andre modeller. Blandet deres Velosamba, som de lancerede tilbage i marts måned.

Se alle deres cykelsko på www.adidas.dk/cykling-sko