Bikepacking har de seneste år fået et kæmpe popularitets boost, og flere er begyndt at pakke cyklen og tage på eventyr alene eller i flok. Der er som sådan ikke nogen facitliste for hvordan man pakker sin cykel, og hvilket udstyr man skal bruge, men det kan være lidt af en kunst at finde det rigtige setup, som passer til ens behov.

Vi vil derfor gerne mødes med andre bikepackere og se jeres grej, og høre jeres erfaringer med ture, ruter, overnatning, udstyr osv. Dette er også en oplagt måde for nybegyndere at møde erfarne bikepackere og få nogle gode råd.

På dette Meetup er der altså mulighed for at mødes med andre bikepackere, og dele erfaringer, og udveksle gode råd til grej og udstyr, og selvfølgelig snakke ruter og overnatningssteder.

Bikepacking Meetup

Konceptet er helt enkelt og uforpligtende. Vi arrangerer et Meetup, som deltagerne kan cykle til. Bor man i cykelafstand, så pakker man blot sin cykel og ruller afsted. Bor man længere væk, men gerne vil deltage i dette sociale arrangement, så kan man tage bilen og parkere den et sted for eksempel langs Hærvejen, og cykle det sidste stykke til pladsen. På den måde kan vi sende en masse ud på bikepacking, og mødes på destination.

Er du helt ny til bikepacking, så kan du med fordel læse vores guide til bikepacking her

Selfsupported

Helt i ånden med bikepacking, holder vi disse Meetup’s helt lavpraktisk. Det vil sige, at alt det du skal bruge, skal du selv medbringe. Der er ingen duftende madboder, eller fancy kaffesælgere, så du skal selv medbringe dine måltider. Vi sørger dog for at der er rent vand på pladsen.

Hvem kan deltage?

Alle med interesse i bikepacking er velkommen til at deltage. Vi er ligeglade med hvilket udstyr du har, om du cykler på mountainbike eller gravelbike og hvilken form du er i. Bare du er nysgerrig på bikepacking, og har lyst til at hygge en dag eller to med andre, med samme interesse.

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage. Join vores community “Bikepacking Meetup Danmark” på Facebook, og få besked når der er andre meetup’s, eller tage initiativ til dit eget?

Hvor?

Vi finder og booker et shelter/teltplads hvis det er nødvendigt, så du har en adresse til din GPS du kan cykle efter.