Vi er blevet tippet om en service der hedder Tapiriik. Tapiriik er et Open Source projekt, som kan synkroniserer mellem de forskellige trænings App’s, som Endomondo, Strava, Garmin Connect, RunKeeper etc.

Læs også: Endomondo lukker og slukker

Jeg har tidligere skrevet om Endomondo vs Strava, og en af argumenterne for at beholde Endomondo, var at det var der jeg havde min historik. Men det argument er nu skudt i sænk, takket være Tapiriik. Det er faktisk så nemt at bruge Tapiriik at det ikke en gang kræver en guide. Du skal ikke oprette en profil, du behøver ikke logge ind, du skal blot vælge blandt de services som Tapiriik understøtter, og give dem tilladelse til at forbinde med Tapiriik.

Nå du har forbundet med services som du gerne vil bruge, kan du vælge om Tapiriik skal synkronisere alt imellem dem, eller om du vil synkronisere fra den ene til den anden.

Sådan gjorde jeg

endomondo-to-stravaJeg har brugt Endomondo i en længere periode, men har også en profil på Strava. Jeg har derfor en masse workouts på min Endomondo profil, så jeg valgte blot at Tapiriik skulle synkronisere fra Endomondo til Strava, og så trykkede jeg på synkroniser nu, og efter ca. 10 minutter, lå alle mine workouts fra Endomondo på min Strava profil, og fremover vil den automatisk synkronisere til Strava, når jeg tracker en tur med Endomondo.

Service er ganske gratis at bruge, men man kan vælge at donere nogle få dollars til udviklerne at Tapiriik.

Prøv selv, og del gerne dine erfaringer og kommentarer her under artiklen.

Gå til Tapiriik her