Der er mange måder at skille sig ud fra mængden og være unik på. En af dem er at designe og male sin egen cykel! Med Spray.Bike kan alle spraymale sin cykel, og sætte sit eget unikke præg på designet.

De fleste afholder sig fra at male sin egen cykel, da det er en kompliceret opgave, som kræver viden, talent og de rigtige faciliter. Men sådan behøver det ikke at være, for Spray.Bike har gjort det nemt for alle at spraymale sin cykel (eller andre ting man måtte have lyst til).

På årets Eurobike mødte vi Spray.Bike, som har udviklet en specialmaling, som giver alle mulighed for at kaste sig ud i kreative dekorationer af cyklen. Noget af det unikke ved Spraymalingen er at det er en hurtigtørrende pulver maling, som ikke drypper eller løber, og kan bruges både på stål, aluminium og carbon. Malingen er ligeledes udviklet, så den er nemt at “blende”, så du kan lave nogle fede overgange fra en farve til en anden.

Spray.Bike kræver ingen forbehandling, og kan påføres direkte oven på dit lakerede stel, og kræver heller ingen efterbehandling, eller varmebehandling. Spray.Bike giver en mat finish, men du kan tilkøbe en spray med en coating som giver en glans.

Spray.Bike fortæller selv at malingen er tør allerede efter få sekunder, dog anbefaler de at man lader den tørre op 12 timer, inden man begynder at samle sin cykel igen.

Spray.Bike fortalte at du kan male et helt stel med en dåse, som indeholder 400ml som koster £8 (ca. 70 kroner). Spray.Bike kan købes online hos Cykelgear.dk eller du kan læse mere på spray.bike

Kun kreativiteten sætter grænsen med Spray.Bike

Herunder er billeder vi tog på Eurobike, som giver en fornemmelse af hvad man kan lave med et par dåser spray.bike.

Se flere billeder på #spraydotbike