Nu kommer Garmin Edge 520

Garmin Edge 520

Garmin har de seneste år været førende inden for cykelcomputere med GPS, og nu kommer Edge 520. Allerede inden den er landet i de danske butikker, er der stor hype, specielt for de ryttere der bruger Strava. Den helt store feature ved Garmin Edge 520 er netop, at det er den første cykelcomputer der er kompatibel med Strava Live-segmenter og omfatter en tre-måneders prøveversion af Strava Premium. Det betyder at du kan få feedback i realtid, og kan se præcis hvor et segment starter og slutter. Når du har fuldført et segment, kan du få vist ranglisteplaceringer direkte på skærmen af din Edge 520.

Skærmen på Edge 520

Garmin Edge 520 Strava segment520’eren er 49 x 73 mm (21 mm i højden), hvilket betyder at det er en lille og kompakt cykelcomputer. Der er dog givet mere plads til skærmen, hvilket har givet plads til en 2,3″ farveskærm, med høj opløsning. Garmin siger selv at batterilevetiden er op til 15 timer.

Edge 520 er størrelses mæssig lidt mindre end en Garmin 510. Den er 3 mm smallere og hele 13 mm kortere end 510’eren. Garmin har formået at lave samme størrelse skærm, men 520 har en bedre opløsning.

Til forskel fra 510 (810, 1000), så er der ikke touchskærm på 520. Menuerne er dog nemme at tilgå ved hjælp af de 5 knapper på siden af skærmen.

Bluetooth / Smartphone notificationsGarmin Edge 520 smart notifications

520 er selvfølgelig og blevet kompatibel med din smartphone, så du via Bluetooth kan få smart-notifications. Det betyder at dine SMS og opkald kan vises på skærmen. Det kan være smart, hvis man ikke vil misse et opkald, eller bare gerne vil følge med i de SMS’er der tikker ind.

Garmin Varia bike radar system

Pris og links

Garmin Edge 520 kommer både i en Bundle udgave og som enkelt device.

Bundle udgaven indeholder:

  • Edge 520
  • Pulsmåler
  • Kadencesensor
  • Hastighedssensor
  • Holder (standard med kvart drejning og out-front)
  • USB-kabel
  • Strop
  • Vejledning

Anmeldelse af cykelcomputeren

DC Rainmaiker har lavet en gennemgang (tutorial) af Edge 520, hvor du kan se indstillinger, og de forskellige features.

Kilde: www.dcrainmaker.com/2015/07/garmin-edge-520.html

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *