Da ferien i år stod på cykelferie, skulle der lidt planlægning til. Her tænker jeg ikke mindst på hvordan vi nemmest og bedst fik al vores bagage med på cyklerne. Der skullet tages en beslutning om hvilken cykeltasker og beslag der skulle monteres.

Taskerne skal kunne rumme det nødvendige oppakning og skal være forsvarlig monteret på din cykel. Om det er det bedste valg jeg har taget, skal jeg ikke kunne sige, men det fungerede godt for mig, og jeg var yderst tilfreds med dette setup.

De tasker jeg valgte er vandtætte og af mærket Ortlieb (Sport Roller city 2 x 12,5 liter).

Denne Ortlieb Sport-Roller City er designet i rød og sort farve. Dette er Ortliebs mest enkle sidetasker, men stadig i de kendte slidstærke materialer. Cykeltaskerne er produceret med et stort opbevaringsrum på 12,5 L pr. taske. Taskerne er velegnet til både hverdag, men bestemt også til touring brug. Det er tasker som er utrolig slidstærke og måske nogen der kender dem under det tidligere navn Front_Roller.

Anvendelse af Ortlieb Sport-Roller City

Sport-Roller City er et sæt, som kan bruges på både for og bag-bagagebærer. Særlig godt og velegnet til montering på børnecykler.

Specifikationer

 • Model: Sport-Roller City
 • Farve sort/rød
 • Slidstærk og 100% støv og regntæt
 • Ql 1 beslag, som gør det utrolig nemt at koble den af og på dig beslag på cyklen ( front eller bagbagagebære )
 • 2 stk. 3M reflekser
 • Vægt er kun 1210 gr. ( sæt )
 • Volumen 25 L ( sæt )

Passer til bagagebærer med en rørdiameter mellem 8 og 16 mm. (små “dibidutter” medfølger, så de sider perfekt på den valgte rørdiameter). Taskerne er udført i PVC-coated polyester, som både gør dem vandtætte og slidstærke.

Oplevelsen af produktet

cykeltaskerJeg brugte dem som front cykeltasker og dermed ikke den store vægt og kender desværre heller ikke til deres max vægt belastning. Efter en hårdt tur på godt 622 km lever de fuld op til deres beskrivelse og jeg synes de er tilpas stive, men stadigvæk, så man kan pakke dem ordenligt.

De er rummelige og har plads til utrolig meget grej og beklædning. Deres lukkesystem fungerer super godt, og er vandtæt. Kliksystemet til montering på beslag / Bagbagebære eller Lowrider Front bagagebære Zefal Raider er rigtig nemt og smart.

Synes selv at en pris på 596 kr. er godt givet ud til et sådan et sæt cykeltasker.

Ortlieb taskerne kan købes på www.cykelpartner.dk/ortlieb-sport-roller-city-sort-2-x-12-5-liter-cykeltasker_OF6002.html

Lowrider bagagebærer Zefal Raider

cykeltaske-beslagDa jeg kørte på cykelferie på min fatbike, var jeg lidt usikker på om beslaget passede og valgte at ringe til leverandøren, som hurtig hjalp mig med det rigtige valg til en fatbike med affjedret forgaffel.

Lowrider forbagagebærer fra Zefal er perfekt til cykeltasker som er nævnt øverst i artiklen, hvis du ønsker at køre med cykeltasker foran på din cykel. Den kan stort set monteres på alle forgafler fra 26″ til 29″ og iøvrigt også Fatbike forgafler.

Den øverste del af bagagebæreren monteres enten med klamper omkring forgaflen eller med L formet beslag der monteres med spændebånd. Jeg valgte at bruge de medfølgende spændebånd uden de L formet beslag.

Den stor fordel ved valget af Lowrider, er at vægten bliver placeret længere nede på cyklen, end ved et traditionelt front bagagebærer og dermed giver det dig en bedre styring.

Anvendelse

Perfekt til Ortlieb Sport-Roller City.

Specifikationer

 • Universel montering (nem at montere)
 • Materiale er hule aluminsrør
 • Max belastning er 2 x 9 kg. (som jeg synes er okay)
 • Mål 30 x 29,5 cm.
 • vægt 750 gr.
 • Passer til forgafler med og uden affjedring fra 26″ til 29″ (også til Fatbike)
 • Kan monteres med og uden skivebremser.
 • Må ikke monteres på carbon forgafler.

Oplevelsen af produktet

Et godt produkt som er utrolig nem at montere og alle monteringsdele medfølger. Lowrider Raider er efter min mening et stærkt beslag og har holdt til en del grusveje på min 622 km cykelferie.

Prisen er kr. 329 for det front beslag er efter min mening et rigtig godt valg.

kan købes på www.cykelpartner.dk/lowrider-bagagebaerer-zefal-raider-sort_CSN-7510.html

Begge produkter er købt på www.cykelpartner.dk – Cykelpartner har ikke givet rabat eller sponsoreret produkterne.