TomTom Bandit actioncam skulle efter sigende være super nemt at betjene, og kræver ikke nogle særlige IT kundskaber. TomTom Bandit fungerer sammen med din smartphone, og kan redigeres direkte på mobilen. Så da vi fik mulighed for at teste TomTom Actioncam, var det oplagt at lade den med mindst IT erfaring teste kameraet.

Da jeg fik tilbuddet om at teste dette kamera fra TomTom, sagde jeg ja med det samme. Så nu sider jeg her med mine rystende hænder og en lille form for usikkerhed, da jeg ikke er sikker på om jeg kan leve op til testen, men jeg tager udfordringen op.

Teknik har aldrig været min stærke side og skal altid have min kæreste til at indstille fjernsyns kanalerne. Pakken fra TomTom kom og spændt som et lille barn hentede jeg den og får den pakket ud.

Mit første indtryk er wau og det kilder endnu mere i min mave. Fed indpakning som man kan se Kameraet uden at skulle åbne for indpakningen. jeg begynder at læse brugsvejledningen og fik hentet en APP, så det hele kan styres over mobilen. Ufattelig nemt, effektivt og skide sjovt. Ja, det kommer fra en som får kæresten til at finde nye programmer og indstillinger på et TV.

Første demo tur

tomtom-bandit-01

Efter at have læst og fulgt brugsanvisningen og leget lidt med Banditten ( TomTom Bandit ) var det nu oplagt at få luftet biken.

Monteringen at holder på styret er ikke lige beregnet til den tykke del at styret, hvor jeg helst ville have monteret holderen og måtte søge ud til den tynde del af styret (tæt ved håndtaget). Dog er det nemt at montere og jeg klikker uden problemer kameraet på holderen.

Var noget i tvivl om det ville holde, men jeg blev godt nok forbavset over hvad holder og klik system kan holde til. En dejlig frisk formiddags tur, med sol og gode venner ventede og sporet var sprødt.

tomtom-bandit-02Der blev filmet og leget, og med et enkelt tryk, så kan man lave højdepunkter af turen, som jeg syndes er særlig fedt, på den måde kan man rent faktisk springe mange minutters kedelig optagelser over og sætte dem sammen til en hel film.

Som sagt så gjort. Endda mit ude i skoven og på sporet. Utrolig nemt, da du bare åbner App’en på mobilen og går ind hvor man kan sætte filmens højdepunkter sammen. Så kommer det vildeste, du ryster bare din Mobil og Wupti, så er der en hel film med dine højdepunkter.

Selvfølgelig er der små ting jeg lige skal rette til, nok mest fordi jeg har 10 tommelfingre og laver en del små fejl. Efter at have rettet lidt i filmen (Ja, stadig mens jeg står i skoven og med min App på Mobilen). Får jeg styr på musik og lidt flere klip af mine højdepunkter.

tomtom-bandit-app
TomTom Bandit App

Lidt blæret og stolt sender jeg det til mine venner, kæreste og selvfølgelig også til Facebook.

Rent faktisk kan du sende det til alle de Sociale medier og endda også til Chefens Mail. Udover alt det jeg lige beskrev af medie deling, så kan du også lægge Max Hastighed, Max G-påvirkning, Puls, Max Rotation (Bruges nok mest af skiløbere), Acceleration og Deceleration.

Alt det vises i film højdepunkterne og jeg syndes at det virker meget prof. Dog var jeg desværre ikke så heldig at have fået tilsend puls bælte med, så den har i til gode. Kom hjem og spændt som et lille barn gik jeg ind for at se mine SMS som jeg jo have sendt den færdige film til og rigtig nok, der lå en rigtig god film med fede Højdepunkter. Jeg sende den også til min Facebook profil og der lå en del kommentare og gode tilkendegivelser.

Som Mountainbike træner og Coach kan jeg varmt anbefale TomTom Bandit.
Bestemt et kamera som vil kunne gøre mit arbejde nemmere og med højdepunkterne kan jeg vise Mountainbike eleverne deres før og efter holdninger og side position på deres cykler.

TomTom Bandit koster 3.199,- hos TomTom. Du kan læse mere om kameraet på TomTom.com/da.

Kameraet er venligst udlånt af TomTom Danmark