Simon Andreasen forsætter hos Cannondale Factory Racing

Så blev den endelig officielt, Simon Andreassen der de sidste mange år har kørt for Specialized Factory Racing, skifter fra i år sin Specialized mountainbike ud med en af mærket Cannondale. Han har nemlig skrevet kontrakt med Cannondale Factory Racing holdet, og det er en fremtid, som hovedpersonen ser meget frem til:

”Det er med stor begejstring og stor ære, at jeg joiner Cannondale Factory Racing. Det er et af de øjeblikke, hvor virkelighed slår drømmene. Det er en absolut game changer for mig – specielt efter at have været med på den første team camp og oplevet, hvor professionelt holdet arbejder, og hvor sjovt vi har det sammen”. Siger Simon Andreasen omkring sit skifte.

Simon Andreassen indtræder på Cannondale Factory Racing-holdet sammen med Alan Hatherly, Sydafrika, der er tidligere U23 ebike verdensmester.

Simon Andreassen – Cannondale Factory Racing

Team manager for Cannondale Daniel Hespeler siger om at have Simon Andreassen

“At tilføre Alan (Hatherly, Sydafrika) og Simon Andreassen i 2021 og fremover sammen med verdens nummer #1 Henrique Avancini og Manuel Fumic var det næste logiske skridt for Cannondale Factory Racing. Simon og Alan er to af de mest lovende up and coming U23-ryttere, og de har allerede leveret World Cup-podieresultater i 2020. Hver eneste rytter på holdet har været verdensmestre i deres karrierer allerede. Vi har store forventninger til denne nye holdkonstellation, og den sjov og de mange grin vi allerede har haft på vores team camp, er en god indikator for, at vi er på rette spor”.

Foto: @jeanpierre_jacobs