VIGTIG MEDDELELSE – LAZER cykelhjelme

LAZER SPORT NV (“LAZER”) har konstateret, at visse modeller af BLADE, MAGMA, ELLE og JADE cykelhjelme, som er solgt siden januar 2015, i nogle tilfælde ikke har bestået roll-off testene i CE-standarderne. Som følge heraf kan stroppenes forankring i sjældne tilfælde løsne sig fra hjelmen ved en kollision. Dette gælder alle CE-hjelmenes størrelser.

Hidtil har vi ikke modtaget nogen rapporter om hændelser og anser sikkerhedsrisikoen for at være meget lav. Men da nogle produkter ikke opfylder CE-standarderne, har LAZER besluttet frivilligt at tilbagekalde af de berørte hjelme i lande, hvor roll-off testen er obligatorisk. For at finde ud af, om standarden gælder for dit land, bedes du om at besøge www.lazersport.com for yderligere information eller kontakte din lokale LAZER forhandler.

Kun følgende modeller af LAZER hjelme er berørt:

Ingen andre LAZER hjelme er berørt af tilbagekaldelsen.

De berørte modeller er solgt i mange forskellige farver. Et hvidt klistermærke med modelnavn, identifikationskode og størrelse er anbragt på indersiden af hjelmen som vist på billedet

Hvis du er i besiddelse af en af de berørte hjelme, bedes du venligst hurtigst muligt at kontakte den forhandler, hvor du købte hjelmen for at få hjelmen erstattet gratis. Erstatningshjelmene som markedsføres under navnene BLADE+ og MAGMA+, har en ny stropforankring, der er designet således, at den opfylder de krævede standarder.

De er CE-certificerede og kan identificeres ved hjælp af koder, der ender på “081” og “181”. Forbrugere, som ikke er sikre på, om deres LAZER cykelhjelm kommer i betragtning til tilbagekaldelsen, bør gå til deres forhandler for at få hjelmen kontrolleret.

Lazer beklager ulejligheden. Hvis du har spørgsmål, bedes du om at gå til LAZER websitet www.lazersport.comSkriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *