Test: Exustar MTB sko og pedaler

For noget tid siden fik jeg muligheden for at teste et par MTB sko og pedaler af mærket Exustar i samarbejde med Netcyklen.dk. Førstehåndsindtrykket var godt, da jeg fik åbnet pakken. Så det var en stor fornøjelse at få monteret de nye pedaler, og trække i skoene, og komme ud på sporene og cykle lidt.

MTB sko (Exustar SM324 MTB)

exustar-mtb-skoEt par fine sko i god kvalitet. Sålen i hård plast med gode knopper, til at gribe i underlaget, når man ikke har dem i pedalerne. De har en god pasform, men er som de fleste andre lidt stive de første par gange man har dem i brug. De lukkes med 3 velcrobånd, som giver en nem indstilling og pasform over foden. Materialet er læder, med en god udluftning i skoen. Sålen er vaskbar.

Skoene vejer ca. 360g stk.

Kan købes hos Netcyklen for kr. 499,-

MTB pedaler (Exustar PM221 2014)

exustar-mtb-spd-pedalDisse Exustar pedaler vejer 185g, og er lavet i aluminium. Designet er altid en smagssag, men personligt synes jeg de er ret fede at se på? Pedalerne har en god balance, og er nemme at klikke i. Designet gør at de er nemme at rengøre for skidt og mudder.

Pedalen var hurtig justeret ind, og er supernemme at køre med. Bruger du din cykel til dagligdagsbrug i almindelige sko, så kan du nemt skrue SPD systemet af på den ene side.

Prisen er ligesom skoene kr. 499,- og fås på Netcyklen.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *