Test: Endura Hummvee shorts

Vi satte os for at teste et par MTB shorts, som alternativ til de traditionelle cykelbukser. Valget faldt på et par Endura Hummvee shorts fra Netcyklen.dk. Endura (www.endurasport.com) er oprindeligt fra Scotland, og startet af Jim McFarlane, som er tidligere triatlet.

Bukserne koster kr. 599,- og er i god kvalitet, som Endura er kendt for. Bukserne har indbygget indlæg, som kan knappes af, hvilke gør at man kan bruge bukserne som almindelige shorts. Bukserne har en god pasform, og masser af små lommer med lynlås, så man kan have nøgler og andre småting med sig på turen. Der er også en større lomme, hvis man har brug for større ting som eksempelvis en ekstra cykelslange eller lignende.

Under dagens test i Hammer bakker, var der ca. 12 grader, og en god luftfugtighed, og masser af mudder, hvilket var helt perfekt, da jeg så kunne teste hvordan bukserne vil være når de blev våde. Det var dagens overraskelse for bukserne er vel det man kan kalde vandafvisende, og blev hverken våde eller klamme at have på.

Indlægget sidder godt, og kan nemt knappes af. Bukserne har udluftning i siden som åbnes og lukkes med velcro. Jeg havde ingen problemer med at holde varmen, men er dog spændt på om de bliver for varme, når det for alvor bliver sommer.

Endura Hummvee er i hvert fald mine foretrukne MTB shorts, og kan købes på netcyklen.dk/shop/endura-hummvee-shorts-1060p.html

10 kommentarer

 1. endura kan også fåes i de fysiske butikker friluftsland i Ålborg, Århus, Odense og Kbh. hvis man skal finde den rigtige størrelse

 2. Lækre shorts! Så vidt jeg kan se, så kan de dog fåes billigere på andre danske sider – hvorfor nævnes kun netcyklen?

  1. Hej Anders
   Netcyklen er nævnt fordi det er der vi har fået dem fra. Har du set dem billigere andre steder er du velkommen til at smide et link her kommentaren.

   1. Hej Lars,

    Super – det finder jeg lige! Ellers rigtig fin anmeldelse – kunne bare godt tænke mig lidt flere valgmuligheder og sammenligninger af priser.

 3. Kan også ses (og prøves) hos Design Cykler i Esbjerg, Kolding, Horsens, Aalborg, Odense (både city og rosengårdscentret) og Svendborg…

 4. Jeg har en del udstyr fra endura og er max tilfreds..
  jeg har købt en del i Spejdersport og de kan få udstyr hjem samtidigt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *