Spørgeskema – Danske mountainbikere

Det kunne være sjovt at kortlægge danske mountainbikere ud fra deres præferencer omkring deres cykling. Derfor sætter MTBX nu i gang i en spørgeskemaundersøgelse, hvor vi kommer lidt rundt om den måde vi cykler på, hvilken cykel vi kører og andre faktorer, der kan være med til at give en beskrivelse af vores sport.

Vi vil rigtig gerne have så mange svar, og så bredt så muligt. Derfor udlover vi i samarbejde med Allbike.dk et gavekort på 500 kr. til en heldig deltager.

Svarene fra spørgeskemaet vil blive brugt i vores artikler det næste år, og så forventer vi at lave en ny undersøgelse. Vi tænker både at lave nogle beskrivende artikler, men også se om vi kan se nogle sjove og lidt skæve sammenhænge, som vi vil præsentere.

Så skynd dig ind og besvar spørgeskemaet. 1. december trækker vi lod om gavekortet til Allbike.dk på 500 kr.

Har du 2 eller flere cykler, så svar ud fra den du kører mest på.

15 kommentarer

 1. Enig, god undersøgelse. Men jeg syntes der mangler svar mulighed ved brug af cykel computer, Bruger det ikke. samme ved log af ture. Bruger det ikke.

 2. Sprøgsmål 3 er formulerert på en måde, så det kan være svært at få de rigtige svar. Er det hensigten at udelukke alle dem der kører og/eller øver, men ikke træner fra at svare på det?
  Eller antager I at formålet med at køre per automatik er at træne?
  Man kan også forestille sig at man kører mtb f.eks. fire gang om ugen, men kun betragter de to gang som træning.

  1. Hej Christoffer
   Det skulle nok have været formuleret lidt anderledes. Vi har tænkt træning som det samme som “bare” at køre en tur. Kan være vi skal erstatte ordet træning med motion?

   1. Hej Lars.
    Tak for hurtigt svar.
    “køre mtb” kunne måske være en bedre erstatning. Det er jo heller ikke giver at man kører for at motionere.

  2. Hørt, men mon ikke meningen er at sortere pendling og almindelig bykørsel fra? Jeg føler heller ikke, at jeg “træner”, men hvis man øver eller på anden måde forsøger at forbedre sig, kan det vel strengt taget godt puttes derind under?

 3. Glimrende med sådan en undersøgelse. Og når man nu er i gang, er der spørgsmål som jeg synes mangler. Fx et spørgsmål om antal af cykler/MTB’er. Om man tager undervisning. Antal timer på cyklen pr. uge. Hvilken type MTB man sidst købte. Hvilken man ønsker sig. Hvad man motivres af – motion, træning (puls/interval), teknik, sjov, social turkørsel, natur m.v.
  Undrer mig også over, at man ikke kan markere hvis man ikke kører med cykelcomputer/GPS – Hvilket jeg fx er holdt op med.
  Og så vil det også være interessant hvor mange der har en crosscykel eller overvejer at investere i en (fantastisk alternativ til MTB’en)

  Glæder mig til at læse jeres resultater
  Mvh Christoffer

 4. Der kan tilføjes “soft-tail”.
  Kører selv på en BMC Team Elite 01
  Trek laver jo også sådan en “mini-fully” 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *