Slettestrand MTB spor (Svinkløv klitplantage)

Foto: Slettestrand.dk

På trods af at Danmark er et fladt land, så har vi rigtig mange gode spor rundt omkring (0g heldigvis også rigtig mange mountainbike ryttere). Sporet ved Slettestrand påstås at være et af Danmarks bedste mountainbike spor, og kigger man på brugernes vurdering, så er der måske noget om det.

Slettestrand (Svinkløv Klitplantage) byder på 22km mtb spor (Download fra GPSies). Sporet består næsten udelukkende af singletracks (ca. 80%), og byder på 385 højdemeter, med masser af drops, stejle op- og nedkørsler i fantastiske naturoplevelser, tæt på vandet. Sporet deler sig flere steder, hvor du kan vælge en let eller svær rute. Ruterne er markeret med henholdsvis en hvid pil (let rute), og en sort pil som markerer de sværere sektioner.

MTB weekendophold

Kommer du langvejs fra, er det oplagt at bruge en hel weekend i Slettestrand. I samarbejde med Slettestrand feriecenter, kan du booke et mtb weekendophold, og få en rigtig fed weekend sammen med vennerne. Sådan et ophold kan også kombineres med undervisning og forskellige mtb aktiviteter. Læs mere om mulighederne på www.slettestrand.dk/mtb/

Video fra Slettestrand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *