RENR Sportstilskud – Protein til din træning

RENR sportstilskud laver simple protein produkter, ud fra devisen at kosttilskud skal være nemt at forstå. Det synes vi umiddelbart er en fin tanke, så vi har kigget lidt nærmere på dette nye brand. Selvom RENR  er nyt brand, så er det en særdeles kendt virksomhed der står bag. Det er nemlig Arla der står bag RENR, og har lavet komplekse sportsformler om til enkle produkter.

Få 10% rabat – Brug rabatkoden: BCAR71XVETNU (Gælder til 31/12)

Prepare, Perform & Recover

Grundlæggende har de delt deres protein produkter op i 3 kategorier – Prepare, Perform og Recover – eller på dansk – Før, under og efter. Deres mission er at gøre kosttilskud til at forstår, så du ikke skal tænker over BCAA, kreatin, kasein, aminosyrer, leucin, elektrolytter og andre svære ord, men blot fokusere på din træning.

Proteinbar er i følge RENR perfekt som en lille snack mellem måltiderne, da den naturligvis indeholder masser af protein, og ingen kunstige sødemidler. RENR har valgt at søde deres proteinbarer med æblesaft og agavesirup, i stedet for kunstige sødemidler.

Powered by Arla

RENR kan prale af at være powered by Arla, og det betyder kort sagt at det er Arla Foods der står bag navnet og ejer RENR. Arla har samlet et team af ernæringseksperter, som i sammen med Arla har udviklet deres protein produkter.

RENR har 2 typer produkter, og det er pulver og barer. Deres proteinpulver fås i 1 kg spande i følgende varianter: Blåbær, Chokolade, Grønkål og Skovbær. Deres proteinbar fås i 10 stk. pakker og i 2 smagsvarianter: Blåbær og Chokolade. Er man til pakkeløsninger, så er det også muligt at købe stort ind og få nogle startpakker med både pulver og barer.

Husk at bruge rabatkoden: BCAR71XVETNU (Giver 10% rabat frem til d. 31/12)

Klik direkte ind på produkterne herunder, eller besøg renr.dk her

Proteinpulver fra RENR

Chokolade – Kr. 300

Blåbær – Kr. 300

Lemon – Kr. 320

Grønkål – Kr. 290

Skovbær – Kr. 290


Proteinbar fra RENR

Chokolade – 10 stk – Kr. 200

Blåbær – 10 stk – Kr. 200


 Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *