Profil: Thomas Lindby (34 år)

Navn: Thomas Lindby
Alder: 34 år
By: Klarup

Arbejder til dagligt som grafiker i en virksomhed i Randers. Dyrker cykling og løb på motionsplan og har siden 2010 kørt i cykelklubben Team 9280 i Storvorde.

Klub: Køre til dagligt i Team 9280 i Storvorde, hvor vi primært køre på racercykel. Cykelklubben har ca. 55 medlemmer og vi træner hver mandag og torsdag, samt køre en længere tur i weekenden. I vinterhalvåret køre vi MTB hver weekend, på forskellige tracks, hvor vi via vores hjemmeside kan se hvor der køres den pågældende weekend.

Cykel: Radon – Slide AM 7.0 full suspension, model 2012

Hvorfor valgte du mtb: Jeg har tidligere kun kørt racercykel og de første år i cykelklubben stod vintertræningen på spinning i det lokale fitness center. Men efter to sæsoner blev jeg mættet af at sidde i på en spinningscykel, så valgte at give MTB en chance i vinterhalvåret i stedet for. Jeg blev hurtig bidt af de mange udfordringer ved MTB og i vinter halvåret hvor man i forvejen ikke kommer meget ud, er MTB en fantastisk måde at få trænet og samtidigt få den portion friske luft man tit mangler på den tid af året.

Hvad er det bedste ved mtb: Det bedste ved at køre MTB, er for mit vedkommende det sociale i at køre med andre og samtidigt dyrke en udfordrene sport hvor man får massere af frisk luft. Da jeg kun bor 5 km fra skoven i Lundby krat, er det uden tvivl min favorit sted at køre, da det passer fint med 5 km opvarmning på flad vej, inden de krævende spor i Lundby udfordres.

Dit bedste råd: En godt råd som jeg selv kunne have haft brugt for godt 3 uger siden da min kæde sprang dybt inde i skoven: Hav altid en lille kædeadskiller liggende din taske, den fylder ikke meget og den er virkelig savnet når uheldet er ude!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *