Profil: Rikke Berg Fieschi (37 år)

Navn: Rikke Berg Fieschi

Alder: 37 år

By: Skovlunde

Jeg sad første gang på en MTB i foråret 2013.
Det var min kæreste Casper, som selv har kørt MTB i mange år, der inviterede mig ud på en lånecykel, og jeg var hooked med det samme.

Siden har vi kørt sammen på så mange spor som muligt rundt om i DK for at prøve en masse forskelligt, og det mest eksotiske jeg har kørt til dags dato var på vores tur til Harzen i påsken. Det er super fedt at køre med en dygtig rytter som Casper, for han presser mig lidt, opmuntrer mig og roser, når der er brug for lidt motivation på de hårde stykker :-).

Man kan møde Casper og jeg på bloggen MTB-liv.dk, hvor vi blogger om vores oplevelser på MTB.

Og så er jeg ikke mindst mor til 2 dejlige piger på 6 og 9 år og arbejder til dagligt som journalist.

Klub:
Jeg er medlem af DMK og kører hver anden onsdag på deres træningshold for piger.

Cykel:
En Marin

Hvor længe har du kørt MTB:
Siden foråret 2013

Hvorfor valgte du MTB:
Jeg er gammel ridepige, og jeg står på ski så snart pengepungen tillader det – og jeg tror MTB kan noget af det samme som ridning og ski. Følelsen af frihed, det naturlige high og en lille smule fart 🙂

Hvad er det bedste ved MTB:
Frihedsfølelsen og den meditative sideeffekt. Jeg kan ikke tænke på så meget andet, når jeg kører, for så ryger jeg ind i et træ. Og så er der naturoplevelsen. MTB tager mig steder hen, jeg aldrig ellers ville have oplevet.

Mit bedste råd til dem, der gerne vil starte:
Find en ven eller et hold at køre med, du lærer en masse, og du kommer meget mere afsted. Er du pige så prøv at finde et pigehold, eller skriv i forumet i din lokale klub og søg efter nogen at køre med. Det kan være nervepirrende i starten at skulle følge med drengene.
Lyt til alle de gode råd du får, prøv dem – og gør så det der føles bedst i for dig. Kun du ved, hvad der virker for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *