Backlands Gravel festival

d. 10. sep 2022 / Odsherred (Sjælland)

Backlands Gravel festival (Festival)


Backlands Gravel festival - Festival

Premieren på Backlands bliver på Anneberg Kulturpark i Nykøbing Sjælland 10.-11. september 2022. Her vil de tre dage byde på gravelcykling, god mad og drikke, spændende talks, musik, film og events i nogle helt unikke omgivelser. Anneberg Kulturpark ligger naturmæssigt utroligt smukt og har et unikt haveanlæg med tydelig inspiration fra engelske havebyer. Derudover er stedet til daglig et samlingssted for lokale fødevareproducenter og kunstnere og ligger smukt med udsigt over fjorden.

Både Gitte Klausen, der er ejer af Anneberg, og direktør for GeoPark Odsherred, Morten Egeskov, glæder sig over næste år at skulle huse en festival netop med fokus på naturoplevelser, cykling og lokal forankring. “Backlands er lige i tråd med de værdier, som vi arbejder med på Anneberg, og både de smukke rammer og naturen her i området er som skabt til den slags events”, siger Gitte Klausen, der glæder sig til at kunne byde gravelentusiaster velkommen i sensommeren 2021.

Læs mere om Backlands Gravel Festival her

Morten Egeskov er ligeledes meget begejstret: “Det siger sig selv, at vi er glade for, at Backlands kommer til at ligge her i GeoPark Odsherred. Både fornemmelsen for landskabet og de gode oplevelser samt samarbejdet med lokale aktører gør, at det er en win-win for alle parter. Vi har haft en rigtig god dialog med folkene bag festivalen, og vi deler den samme glæde og tilgang til både festival og lokalmiljø”.

Info & Tilmelding


 


Andre forslag