MTB Weekend Silkeborg

d. 25. apr 2020 / Silkeborg (Jylland)

MTB Weekend Silkeborg (Festival)


MTB Weekend Silkeborg - Festival

MTB Weekend Silkeborg – Powered by cyclesportsilkeborg.dk

En MTB Weekend med velgørenhed i fokus, denne weekend går ud på at give noget tilbage til sporene i Silkeborg. Kort sagt - TRAIL KARMA.
Ved Silkeborg bikepark d. 25-26 april.

Omdrejningspunktet for denne weekend vil være området nedenfor Silkeborg Bikepark.
Vi flytter derfor butikken til (adresse) på græsarealet nedenfor bikeparken, hvor vi vil skabe rammerne om en hyggelig weekend, med fokus på MTB, trail karma, samt give noget tilbage til de spor vi alle elsker på at køre på i Silkeborg.

Der vil hele weekenden være mulighed for at købe lodder til fede præmier og alle penge der kommer ind fra konkurrencerne, går ubeskåret til Silkeborg Sti og Sporbyggerlaug. Så med hvert lod, giver du dig selv federe spor at kører på og du har mulighed for at vinde noget fedt udstyr.

Weekenden er GRATIS at deltage i…

Der vil bliver arrangeret social rides hele weekenden ud på vores lokale fantastiske spor. Vores ambassadører vil være guider på disse rides. Disse ture er gratis, men der må gerne gives donationer til Silkeborg Sti og Sporbyggerlaug før eller efter turen.

Der vil komme flere af vores leverandører og vise en masse lækkert frem, plus der vil være ting at teste...

Vi får naturligvis besøg af en masse god #TrailKarma.

Silkeborg Sti- og Sporbyggerlaug kigger forbi, der kan du møde nogle af vores lokale helte, som står for det kæmpe arbejde der er sket i skovene i Silkeborg.

Info & Tilmelding


 


MTBX anbefaler