Instagram er stedet hvor man kan se lidt bagom alle oplevelserne, se de små film og interagerer med hinanden. Her måles den enkelte kontos popularitet på antal følgere. Jo flere følgere, jo flere er der til at følge med i dit liv. Vi har taget temperaturen på de danske mountainbike stjerners popularitet.

Instagram er lige så stille blevet stedet hvor man har en profil – eller account som det hedder, hvis man gerne vil fortælle om sin dagligdag. Men Instagram er også noget andet end Facebook, det er mere direkte, mere back stage og bare mere personligt. Ja, og så er det næsten reklamefrit. De er der alle sammen, alle de store mountainbikestjerner, både danske og udenlandske, og de deler stort og småt, og giver os følgere et indblik i deres hverdag.

Men hvor populære er de danske mountainbikere så?

Vi har lavet en lille top ti liste, hvor vi har kigget på, hvor mange følgere udvalgte kendte danske mountainbikere egentlig har. For at kunne sammenligne lidt, har vi også kigget på et par af de mere populære danskere på racercykel.

Top ti listen ser sådan her ud:

Placering
Navn
Antal følgere
Brugernavn på Instagram
1Annika Langvad108.000annika.langvad
2Simon Andreasen
102.000simon_andreasen
3Jakob Fuglsang73.000jacobfuglsang_official
4Malene Degn
51.700malene_degn
5Mads Pedersen
46.100pedersen_mads
6Michael Valgren
35.700valgrenmichael
7Sebastian Fini Carstensen
24.800sebastianfini
8Amalie dideriksen
14.600Amaliedideriksen
9Caroline Bohé
4.700Carolinebohe
10Jonas Lindberg
4000jonaslinberg1

Først skal det nævnes, at det udvikler sig hele tiden, og den der har fået mange følgere inden for de sidste dage er Mads Pedersen. Men når det er sagt, må man sige, at mountainbikerne er ret gode til at gøre opmærksomme på sig selv. Det var måske meget ventet at Annika Langvad og Simon Andreasen ville ligge højt oppe, men nok ikke over Jakob Fuglsang. Så må man sige, at Malene Degn er ret god, hun er mere populær end Michael Valgren. Uden anden analyse, lader vi det stå som det ser ud nu. Men om en uge kan det hele være rykket igen.

Følg med i deres liv

Hvis du ikke følger dem endnu, så skynd dig ind og følg dem, for det er faktisk rigtig spændende at følge med i, hvad Malene Degn laver her i Off Season, eller hvordan Annika Langvad gør klar til hendes kommende mountainbike sæson. Er du ikke på Instagram endnu, så få oprettet en konto, der er alt for meget du går glip af.

Skulle I have lyst, så har vi på MTBX faktisk også en konto. Den har adressen MTBXDK.