Find nye ruter med GPS’ies

Ender du også altid med at køre de samme ruter igen og igen? – GPS’ies.com kender svaret

GPS’ies.com kan giver dig et veltilrettelagt los bag i, så du kommer ud og ser et par nye spor en gang imellem!

Hjemmesiden GPS’ies.com har er et kæmpe bibliotek af ruter fra hele verden, som brugerene har uploadet. Her findes alt lige fra landevejsscykel-ruter, vandre-ruter, havkajak-ruter og vigtigst af alt – MTB-ruter. I DK er der lige i alt delt mere end 28.000 ruter!

gpsies 2Fra forsiden af hjemmesiden er der mulighed for at krydse af hvilke type rute du er interesseret i. Herefter zoomer man ind i kortet, hvorefter der toner områder frem med ruter,  zoomer man yderligere, vil man kunne se de enkelte ruter vist på kortet.

Hjemmesiden har blandt mange andre funktioner, også en søgefunktion, hvor man kan søge på navne på f.eks. løb og konkurrencer. På den måde kan man hente inspiration fra hardcore konkurrencer eller blot ruter andre motionister har delt. Man når man har fundet et godt spor, er der mulighed for at downloade sporet, og derefter navigere efter det ude i skoven.

GPSies.com har desuden en fantastisk “track creator” funktion, hvor man kan oprette sine egne spor, og derefter downloade dem i det ønskede format, som ens GPS-device nu bruger. Styrken ved GPSies.com er at baggrundskortet som anvendes er fra Open Street Maps, der uden sammenligning har det mest detaljerede stisystem.

Alternativt kan du tage et kig på vores guide over danske MTB spor, og se anmeldelse, beskrivelser osv.

Desuden findes GPSies også som en app til både Android og Iphone.

Har du lignende erfaringer du vil dele? Så skriv i kommetarfeltet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *