3 dage i Harzen på MTB

Danmark har rigtig mange fede mtb spor at byde på, og vi har sikkert alle vores favoritspor? Men sommetider så gør det ikke noget med lidt variation og udfordring. Harzen er et rigtig godt bud, med deres 2.000 km mountainbike spor, og 1.142 højdemeter op til Brocken. Harzen ligger ca. 5-6 timers kørsel fra Danmark, så det er en overkommelig køretur, specielt når man tænker på hvad der venter forude.

Outdoorsports.dk arrangere løbende 3 dages ture til Harzen, og har man ikke oplevet Harzen på mtb før, så anbefaler jeg at man tager en tur derned med Outdoorsports, og kører med på de guidede ture.

Der er 3 ture, så der er noget for både nybegyndere og de mere erfarne mtb ryttere, og er man en flok piger af sted, og også gerne vil “forkæles” lidt, så er tøseturen den oplagte mulighed.

Vind 2 x 3 dage i Harzen – Outdoorsports.dk har sponsoreret 2 gavekort til 3 dage i Harzen til vores store julekonkurrence.
Konkurrencen er slut. Vinderen blev Morten Bager.

Begynderturen

Turene er for alle med lyst til at køre mountainbike,  og det er intet krav at du har kørt mountainbike tidligere. Sammen med danske guider opleves området, der byder på alt fra små skovstier til kørsel langs brusende bække.Vi mødes ved hotellet over middag og starter med en kort introduktionstur i området. Her sætter vi fokus på teknik, gear og færdsel i terrænet som vi de næste par dage skal udfolde os i. Turen bringer os rundt om byen langs brusende bække og med kørsel på både de små skovstier og større grusveje

Brocken turen

Kan du ikke få højdemeter nok så skal du vælge denne tur! Vi sætter alle 3 dage kurs mod områdets højeste punkter og som kronen på værket kører vi på Brocken der med sine 1.142 meter kan tage pusten fra de fleste. Har du været i Harzen med os før vil vi anbefale dig denne tur. Udover Brocken kører vi også på toppe som Wolfswarte og Bruchberg

Tøseturen (kun for kvinder)

Her bliver der kørt masser af mountainbike, snakket teknik og brugt tid i både kurbad og garagen så alle kommer hjem med mindst lige så meget mountainbikeviden som drengene fra klubben

Priser og datoer

Normal prisen for 3 dage i Harzen er kr. 2.495, men Outdoorsports har lige nu en julepris, så du kan købe et gavekort til kun kr. 1.995. Med et gavekort, kan du frit vælge mellem de mange datoer i hele 2015, så hvis du ikke allerede har gjort det, så skriv et gavekort til 3 dage i Harzen på din ønskeseddel, eller aftal med vennerne at i giver hinanden sådan en tur.

Se datoer, mere info, og køb gavekortet på www.outdoorsports.dk

Du kan også læse mere om Harzen ture på mtbx.dk/oplev-harzen-paa-mtb.html

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *