Julegaven til kvinden

Julen nærmer sig, og det er ved at være sidste chance for at komme med sin ønskeseddel. Vi har i år forsøgt at gøre det nemt for dig, og har lavet denne liste med 10 julegaver til kvinden der kører mountainbike. Så du slipper for besværet og kan nøjes med at dele et link til denne artikel med dem du er på julegave med 🙂

1. Korte cykelbukser fra Diadora

diadora-bib-shortsHer er virkelig mulighed for at lave et røverkøb. Cykelpartner har fået et stort parti Diadora Bibshorts, som de nu sælger til en hel favorabel pris. Cykelbukserne er Diadora’s kendte kvalitet, med pude. Bukserne er lavet i DiaDry, som er et materiale der leder sveden væk fra kroppen og ud af materialet, hvorefter det fordamper. Og til den pris kan man altid bruge et par ekstra Bib shorts, så der er nogle at skifte med.

Pris: 249,- | GÅ TIL BUTIK

2. Lækkert og varmt undertøj fra Dilling

Dilling underwear er et Danske firma der producerer rigtig lækkert undertøj. Det er både dansk og miljørigtig produceret, og så har vi netop haft lejlighed til at teste det her på redaktionen hvor Dilling scorede 8,3 ud af 10. Så har kæresten en tendens til at blive kold, så varm hende med en gave fra Dilling.

Undertøj i en kold tid til den aktive kvinde

3. Et weekend ophold på Danmarks sportshotel

Her har du mulighed for at imponere kæresten og invitere hende en weekend til Rold Skov, hvor Danmarks sportshotel Comwell Rebild Bakker ligger. Her er mulighed for at slappe af i hinandens selvskab og cykle en tur i Rold Skov.

Comwell Sport – MTB i Rebild Bakker

4. Abus cykelhjelm med ekstra sikkerhed

abus-cykelhjelmTil trods for det knap så sexede navn Abus Hill Bill, så er dette en cykelhjelm med fokus på sikkerhed ud over det sædvanlige. Hjelmen er konstrueret med Abus Safety Tech (AST), hvilket betyder, at den almindelige skal er støbt omkring nogle plader, der er forbundet af et skjult net. Det betyder, hvis uheldet er ude, at trykket fordeles over et større område af hjelmen, derved mindskes eventuelle hovedskader efter et slag.

Pris: 899,- | GÅ TIL BUTIK

5. SUGOi Zap dame jakke

sugoi-zap-dameSUGOi er måske nyt for mange, men de laver noget rigtig lækkert tøj. SUGOi er mest kendt for deres Zap kollektion, som er eksklusive cykeljakker, der vævet en refleks ind i stoffet. På den måde er refleksen usynlig i dagslys, men lige så snart der kommer lys på jakken, så vil hele jakken fungere som en stor refleks. Vi har set det med egne øjne og det virker.

Pris: 949,- | GÅ TIL BUTIK

6. SUGOi RS Zero Vintertrøje

sugoi-koral-dameOk, indrømmet. Vi er lidt vilde med SUGOi her på redaktionen. Vi synes ikke vi kunne undlade at tage denne vind- og vandafvisende vintertrøje med. Trøjen er lavet så den både beskytter mod sved og kulde og sørger for optimal luftcirkulation. Den har en super pasform, og selvfølgelig med en vandtæt lomme.

Pris: 869,- | GÅ TIL BUTIK

7. Zebla sportsvask

Med fare for at virke mandschauvinistiske, har vi alligevel valgt at tage Zebla med. Zebla er et vaskemiddel som er skånsom mod cykeltøjet, og giver frisk og velduftende cykeltøj. Vi har netop testet det over en længere periode, og vi er imponeret.

Zebla – Rent og velduftende cykeltøj

8. MTB ophold på Vejlsøhus

Her er chancen for at få plusser på kontoen. Vejlsøhus ligger skønt centralt ved Silkeborg, og mindre end en kilometer fra de sprødeste mountainbike spor i Nordskoven. På vejlsøhus er der noget for hele familien, så book et ophold på Vejlsøhus og overrask kæresten med et MTB ophold.

Vejlsøhus MTB ophold

9. Hvid cykelhjelm fra Giro

giro-cartelle-mipsLækker og feminin cykelhjelm fra Giro. Denne Giro Mips er designet specielt til kvinder, og har masser af ventilation, samt skygge til at sætte solbrillerne fast på. Hjelmen hedder Mips, som er et system udviklet af Giro, som giver hjelmen ekstra god pasform og sikkerhed hvis uheldet skulle være ude.

Pris: 1.099,- | GÅ TIL BUTIK

10. Shimano MTB sko

shimano-dame-skoShimano har lavet disse MTB sko, som er designet og tilpasset kvinder. Den ligner ikke en klassisk mountainbike sko, men er designet med snørrebånd. Den er kompatibel med alle de kendte systemer som SPD, Look, Time, crankbrothers og så videre, men kan også bruges uden clicksystem.

Pris: 469,- | GÅ TIL BUTIK

Det var vores bud på en julegave liste til kvinden der kører mountainbike.

Glædelig jul 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *